Ezel voor Maboune

Dag allemaal,

Maboune heeft haar ezel! Door gulle sponsoring waren we in staat om een ezel voor haar te kopen. Ze wilde een vrouwtje en dat kostte wat moeite. Een jonge vrouwtjesezel was niet makkelijk te vinden. Door de schaarste aan goed voer zijn er weinig goede beesten te koop. Maar het is gelukt! Op de vrijdagmarkt in Beauchamp werd een ezel gekocht en zij kwam bij mijn huis te staan. En toen weer op zoek naar Maboune! Haar telefoon was buiten bereik maar rond zonsondergang kreeg ik haar te pakken. De volgende ochtend zou ze komen om de ezel op te halen. Die nacht kwam ik er achter dat ezels ook heimwee naar huis kunnen hebben… Wat een gebalk! Het kon mij niet vroeg genoeg ochtend worden! Maboune kwam en ze was zo blij en dankbaar! “Ik dank God dat Hij het in jullie hart heeft gelegd om een ezel voor mij te regelen”. Een mooier dankwoord kan ik niet bedenken.

Hartelijke groeten,

Jacqueline