×

Wilt u op de hoogte blijven van onze blog?


Terugblik wandeltochten 24 en 26 juni 2021

Wat waren het mooie wandeltochten en een prachtig weer! Meer dan 80 enthousiaste deelnemers hebben de 6,5 of 12 km gewandeld.

We hadden dit niet kunnen organiseren zonder onze activiteitencommissie en dankzij onderstaande sponsors kunnen we het gehele inschrijfgeld ten goede laten komen aan de Stichting Hoop Haïti.

StudioDV – Ederveen   Landgoed Groot Abbelaar – Renswoude   Van de Vendel Advies b.v. – Lunteren  Vallei Accountants & Adviseurs – Woudenberg- Barneveld   Coop – Renswoude

 

Activiteiten

De Stichting wordt ondersteund door de activiteitencommissie welke als doel heeft geld bijeen te brengen ter ondersteuning van de stichting. Dit doel bereikt men door bijvoorbeeld de verkoop van diverse producten en het organiseren van activiteiten. Daarnaast is het vinden van vaste (maandelijkse) sponsoren van belang voor een stabiele financiële basis om Jacqueline en de diverse projecten te kunnen ondersteunen.

In 2021 hopen we onze activiteiten verder te kunnen ontwikkelen en op te zetten. Het babymelkproject zou extra aandacht kunnen krijgen door dit bij een school te introduceren. Het betalen van het schoolgeld voor een schoolkind in Haïti kan wellicht door middel van een jeugdclub vanuit een kerkelijke gemeente. Door de betrokkenheid van Jacqueline zijn deze lijnen erg kort en kunnen we deze projecten ook een persoonlijk gezicht geven.

TOP