Wilens (oktober 2023)

Geboren op 8 oktober 2023. Zijn moeder was 15 jaar oud. Ze volgde tijdens haar zwangerschap in een andere kliniek en in de 9e maand kreeg ze een hoge bloeddruk. Ze werd doorverwezen naar een ziekenhuis in Bassin Bleu maar zij en haar ouders besloten om niet te gaan vanwege de kosten. Vader van Wilens, 17 jaar, is niet in beeld. In de ochtend op 8 oktober wordt Wilens geboren. In de avond overlijdt zijn moeder tijdens een groot insult ten gevolge van haar hoge bloeddruk. In de tijd rond de begrafenis is er een nicht in huis die zelf een baby heeft en zij geeft Wilens de borst.

Als zij vertrekt komt de familie op 13 oktober naar ons met de vraag om babymelk.

En gelukkig kunnen wij dat door het melkproject van de SHH geven. Wilens wordt verzorgt door een nicht van moeder, Wiscamide, die zelf 2 kinderen heeft.