Voedselproject Kerst 2022

Haïti lijdt. Door een politieke en economische crisis, door onveiligheid en wegblokkades, schaarste aan levensmiddelen en hoge prijzen, gebrek aan inkomsten; de redenen zijn divers. De Haïtiaanse bevolking had het al moeilijk en de problematiek neemt alleen maar toe. Haïti lijdt honger.

Stichting Hoop Haïti helpt. Het voedselproject Kerst 2022 van de Stichting Hoop Haïti was gericht op ouderen in Passe Catabois en omgeving. Twintig ouderen kregen een 12.5 kg zak rijst, zwarte bonen en 2 liter kookolie. De gift ging gepaard met een Kerstgroet. Ook waren er pakketten rijst en zwarte bonen om uit te delen aan nog eens 20 mensen.

Het voedselproject Kerst 2022 werd mogelijk gemaakt door € 1.000,- van de opbrengst van de rookworstenactie in oktober 2022. Stichting Hoop Haïti zou heel graag nogmaals een voedselproject doen en u kunt hieraan meehelpen!

Doneer via rekeningnummer NL18RABO 0362 4237 41 van Stichting Hoop Haïti o.v.v. voedselproject. Of doneer via https://www.hoophaiti.nl/doneren/ Door gebruik te maken van een lokaal comité kan Stichting Hoop Haïti garanderen dat uw voedselhulp komt bij de mensen die dit het meest nodig hebben.