Dak voor de familie Louismard.

Een veilig en droog huis voor de familie Louismard in Colombier, NW Haïti. Wilt u meehelpen aan de vervanging van het dak op hun huis?

Sinds 2011 kennen we de familie Louismard via Jacqueline door een ziekenhuisopname van Wesley met ondervoeding en erna het schoolproject

Vader Emilien woont met zijn kinderen in Colombier, ver achteraf op het platteland. Hij heeft een huis maar het dak is slecht. Bij harde regen is het binnen bijna net zo nat als buiten; het dak is verroest en lekt op meerdere plekken. En bij elke storm of orkaan is de kans groter dat het hele dak wegwaait. Het huis zelf kan ook wat reparaties gebruiken. De verbondenheid met deze familie is groot en wij gunnen ze een veilige en droge plek om te wonen. Het orkaanseizoen is aangebroken en de verwachting is dat er meerdere stormen/orkanen kunnen komen.

Als Stichting Hoop Haïti hopen we ook dat u zich ook verbonden voelt met de familie Louismard en dat u wilt helpen. De aanschaf van golfplaten, hout, spijkers en arbeid kosten in totaal rond de € 500,- .SHH hoopt door middel van jullie giften te helpen met de vervanging van het dak op huize Louismard!

Van harte aanbevolen en elke gift gaat rechtstreeks naar het project ‘Dak familie Louismard’

Update december 2022: door directe giften en een gedeelte van opbrengst van de rookworstenactie in oktober 2022 is het benodigde bedrag nu geheel beschikbaar voor de aanschaf van de benodigde materialen en kan hopelijk in februari/maart het dak worden vervangen.

Update mei 2023: Het nieuwe dak zit erop!

Door de huidige situatie in Haïti kostte het wat meer moeite en geld dan ingeschat. Materiaal is schaars en de prijzen zijn gestegen maar het is uiteindelijk gelukt om al het nodige materiaal aan te schaffen. Het huis van de familie Louismard heeft een nieuw dak! Hartelijk dank aan de sponsoren! Dankzij jullie heeft de Stichting Hoop Haïti de familie Louismard kunnen helpen en hebben ze nu een veilige en droge plek om te wonen. De hulp vanuit Nederland wordt door de familie Louismard erg gewaardeerd. Hartelijk dank, namens de familie Louismard.

Nieuwe dak mei 2023