Dak voor de familie Louismard.

Een veilig en droog huis voor de familie Louismard in Colombier, NW Haïti. Wilt u meehelpen aan de vervanging van het dak op hun huis?

Sinds 2011 kennen we de familie Louismard via Jacqueline door een ziekenhuisopname van Wesley met ondervoeding en erna het schoolproject

Vader Emilien woont met zijn kinderen in Colombier, ver achteraf op het platteland. Hij heeft een huis maar het dak is slecht. Bij harde regen is het binnen bijna net zo nat als buiten; het dak is verroest en lekt op meerdere plekken. En bij elke storm of orkaan is de kans groter dat het hele dak wegwaait. Het huis zelf kan ook wat reparaties gebruiken. De verbondenheid met deze familie is groot en wij gunnen ze een veilige en droge plek om te wonen. Het orkaanseizoen is aangebroken en de verwachting is dat er meerdere stormen/orkanen kunnen komen.

Als Stichting Hoop Haïti hopen we ook dat u zich ook verbonden voelt met de familie Louismard en dat u wilt helpen. De aanschaf van golfplaten, hout, spijkers en arbeid kosten in totaal rond de € 500,- .

Giften kunnen via rekeningnummer NL18RABO 0362 4237 41 van Stichting Hoop Haïti o.v.v. dak. Of doneer eenvoudig via ons doneerpagina. SHH hoopt door middel van jullie giften te helpen met de vervanging van het dak op huize Louismard!

Van harte aanbevolen en elke gift gaat rechtstreeks naar het project ‘Dak familie Louismard’

Update december 2022: door directe giften en een gedeelte van opbrengst van de rookworstenactie in oktober 2022 is het benodigde bedrag nu geheel beschikbaar voor de aanschaf van de benodigde materialen en kan hopelijk in februari/maart het dak worden vervangen.