Aardbeving 2

Het is twee weken na de aardbeving in Zuid Haiti. We weten van de vele doden, de gewonden en de verwoesting van vele huizen en wegen. Er is hulp nodig. Veel hulp. Wilt u helpen?

MamaBaby Haiti is een organisatie met gratis geboortecentra en kliniek in Haïti, een verloskundigenopleiding en ze hebben verloskundigen in afgelegen gebieden van Haïti.
MamaBaby verloskundige miss Alourde werkt in Les Anglais, een gebied getroffen door de aardbeving en onder zeer moeilijke omstandigheden zet zij haar verloskundige werk voort. Ook stuurde MamaBaby Haiti na de aardbeving een team verloskundigen naar het Zuiden van Haïti met medische hulpmiddelen, medicijnen, water en voedsel. Men geeft hulp aan lokale ziekenhuizen en gaan naar getroffen gebieden voor o.a. prenatale zorg, zorg voor moeder en kind en ondersteunen miss Arloude in haar werk. 

Stichting Hoop Haïti wil MamaBaby Haiti helpen om zorg en middelen te geven aan de mensen in het getroffen gebied. U kunt doneren via deze website www.hoophaiti.nl of via rekeningnummer NL18RABO 0362 4237 41 o.v.v. BabyMama. Stichting Hoop Haïti staat er garant voor dat uw donatie rechtstreeks door zal gaan naar MamaBaby Haiti. 

Op 27 augustus 2021 is door Stichting Hoop Haïti het eerste bedrag van € 500,- overgemaakt naar MamaBaby Haiti. Hartelijke dank aan de mensen die hebben gedoneerd!

In het Zuiden van Haiti is de destructie groot, het aantal verloren levens en gewonden is groot, het trauma is groot, de nood is groot.  

Laat de hulp ook groot zijn!