Voedselproject Kerst 2023

Haïti lijdt. Door een politieke en economische crisis, door onveiligheid en wegblokkades, schaarste aan levensmiddelen en hoge prijzen, gebrek aan inkomsten; de redenen zijn divers. De Haïtiaanse bevolking had het al moeilijk en de problematiek neemt alleen maar toe.

Stichting Hoop Haïti helpt: in 2022 was er het 1e Kerst voedselproject voor ouderen van de Stichting Hoop Haïti. Afgelopen maand was er wederom een Kerst voedselproject en op 23 december 2023 kregen 22 ouderen in Passe Catabois e.o. een Kerstgroet en 12.5 kg rijst, 2 liter olie en zwarte bonen. Door de schaarste van voedsel was het moeilijk en duurder om alles aan te schaffen maar is het ook des te meer een noodzakelijk project.

Het Kerst voedselproject voor de ouderen kon plaatsvinden met de opbrengst van de rookworstenactie in oktober 2023. Stichting Hoop Haïti zou heel graag nogmaals een voedselproject doen en u kunt hieraan meehelpen!

Doneer via rekeningnummer NL18RABO 0362 4237 41 van Stichting Hoop Haïti o.v.v. voedselproject. Of doneer via https://www.hoophaiti.nl/doneren/ Door gebruik te maken van een lokaal comité kan Stichting Hoop Haïti garanderen dat uw voedselhulp komt bij de mensen die dit het meest nodig hebben.