Boekenleggers voor Stichting Hoop Haïti

Bij Jongbloed Lunteren aan de Dorpstraat vindt u tussen de voorraad houten klompen, rode zakdoeken, garen en drukknopen een bord met daarop hele leuke dieren boekenleggers.  

Deze boekenleggers worden gehaakt door Corrie van de Weerd en mocht je wensen hebben geeft dit dan gerust door.  

Als Stichting Hoop Haïti zijn we blij dat de familie Jongbloed een stukje van hun winkel wil afstaan voor het goede doel en op deze manier de stichting nog meer onder de aandacht brengt bij veel mensen.  

Naast de boekenleggers is het sowieso een aanrader om eens door de winkel van Jongbloed Lunteren te lopen aangezien je daar aan het juiste adres bent voor een ruime keuze in wol en fournituren maar ook voor diervoeders en gereedschappen. 

Jongbloed Lunteren

Dorpstraat 166/168 

6741 AR Lunteren